Om oss

Om Napratech

Vi utfører undersøkelse, diagnostisering og behandling av muskel og skjelettrelaterte smerter og plager. Undersøkelse og behandling ved akutt smerter, korsrygg, nakke, armer, skulder og ben, hender og føtter samt idrettsskader. Langvarige kroniske smerter og udiagnostiserte plager.

Vi holder høyt kompetanse nivå og er opptatt av behandling, forebygging og rehabilitering gjennom aktive tiltak, trening og livsstilsendringer. Vi går aktivt inn for å skape gode relasjoner og et godt samarbeid med pasienten. Du skal ikke ha flere behandlinger enn høyst nødvendig. Målet er å komme raskt igang med behandling, og opprettholde kort behandlingstid fra første til siste time.

Vi er oppdaterte på det siste innen forskning og behandlingsteknikker. Informasjon og kunnskap er avgjørende for hurtig forbedring, derfor fokuserer vi mye på å gi informasjon om tilstanden, funn, undersøkelsesprosessen, behandlingen og hva man kan gjøre selv.

Vårt team

Aut. Naprapat Thomas Chr. Askeland

Thomas startet Askøy`s første Naprapatklinikk i 2005. Siden han vokste opp og gikk på skole på Askøy var det naturlig å bringe Naprapatien til øyen. Det tok ikke lang tid før timelistene ble fullt opp og praksisen kunne utvikles med mye erfaring og utfordrende arbeid.

I 2019 kunne en langtidsdrøm realiseres, nemlig å etablere en klinikk til i Bergen sentrum. Samtidig fikk klinikkene ett felles navn: NapraTech klinikkene: NapraTech Askøy Naprapatklinikk og NapraTech Bergen Naprapat & Helseklinikk.

Jobber hovedsaklig på Askøy, men har behandlinger i Bergen også.

Utdanning

  • Naprapathøyskolen i Stockholm - med eksamen Doctor Of Naprapathy
  • UIB - Grunnfag psykologi og 1avd juss
  • Befalsskolen for Marinen - Sjøforsvarets Gymnstikkskole
  • Idrettsbefal/offiser BSMA og tidligere Løytnant i Heimevernet.
  • Idrett Grunnfag fra Sjøforsvarets Gymnastikkskole
  • Diverse kurs innen: ledelse og kommunikasjon, idrett, barneidrett, instruktør, trening og kosthold.

Tidligere

  • Lærer ved AFPT- Akademiet for Personlig Trening
  • Personlig Trener på Studio Active Laksevåg
  • Medisinsk Ansvarlig for 3 divisjons fotballklubb i Sverige

Thomas holder kurs, foredrag og workshops innen blant annet: Teknisk Styrketrening, Naprapati, Kosthold og Ernæring for korrekt vektnedgang/oppgang, Arbeidsplassen og ergonomi

Thomas tilbyr også coaching innen livsstilsendring, trening og kost, Mentalt fokus og prestasjon.

Kurs og foredrag kan designes spesifikt for aktuelle bedrifter/idrettslag/helseinstitusjoner etc.

Epost: thomas@napratech.no

Aut. Naprapat Marte G. Juuhl Johannessen

Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm 2014-2018.Marte har også tatt ett femte praksisår til utdannelsen sin og er derfor autorisert (sv:legitimerad) naprapat i Sverige.

Marte brenner for å hjelpe mennesker som sliter med ulike smertetilstander i kroppen. Både akutte plager så vel som langvarige. Hun jobber alltid for å se den større helheten rundt en smertetilstand, men også de små viktige detaljene som kan utgjøre en stor forskjell. Allerede under utdannelsen begynte hun å jobbe hos en av Skandinavias mest kjente naprapater og spesialistlærer på Naprapathögskolan, der jobbet hun helt frem til hun flyttet tilbake til Bergen og begynte å jobbe på Napratech Bergen Naprapatklinikk.

I sine tidligere år har Marte drevet mye med dans og kampsport, men driver nå for tiden mest med styrketrening, CrossFit og yoga. Den varierende treningsbakgrunnen bidrar til et bredere profesjonelt blikk når det kommer til å finne årsaken til smerte eller til å gi riktige rehabiliterings- og treningsøvelser til pasientene. Marte er også personlig trener og har kurs i dry needling, som ofte implementeres i naprapatbehandlingen.

Epost: marte@napratech.no

Naprapat Petter V Rivedal

Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm 2018-2022. Under denne tiden har han praktisert sin utdanning på Naprapathögskolans klinikk og jobbet som medisinsk ansvarlig for en 2.divisjonsklubb i Stockholm. Han har og utdannet seg til personlig trener nivå 4 og sertifisert dry needling terapeut.

Som naprapat er Petter ekstremt interessert i menneskekroppens anatomi og vil hjelpe mennesker med smertetilstander i muskler og ledd. Smertene eller plagene kan være akutte og langvarige. Under besøkene vil han under anamnes, undersøkning og behandlning jobbe for å forstå helheten rundt smertetilstanden, men også de små detaljene som er viktige. Han har jobbet mye med idrettsutøver og har utviklet seg mer med kurs i FIFA Diploma in Football Medicine.

Petter er en aktiv fotballspiller i dag og driver med styrketrening på treningssenter. Tidligere har han vært i Forsvaret i 4år. Etter alle erfaringer gjennom årene har treningsbakgrunnen og helsekunnskaper bidratt til et profesjonelt sammensatt blikk når det kommer til å diagnostisere, rehabilitere og forebygge årsaker til smerte. Petter gir også ut treningsprogrammer som kan være idrettsspesifikke eller rettet mot det du skulle trenge.Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm 2018-2022. Under denne tiden har han praktisert sin utdanning på Naprapathögskolans klinikk og jobbet som medisinsk ansvarlig for en 2.divisjonsklubb i Stockholm. Han har og utdannet seg til personlig trener nivå 4 og sertifisert dry needling terapeut.

Epost: petter@napratech.no
© NapraTech AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram